SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI ÉS FUVAROZÁSI ISMERETEK

Jelentkezési lap

A *-gal kelölt mezők kitöltése kötelező!

Vállalati költségviselés esetén kérjük, hogy a gördülékeny ügyintézés érdekében a *-gal nem jelölt mezőket is legyen szíves kitölteni!

Név:*
Születési név:*
Születési hely:*
Születési idő:*
Anyja neve:*
Állandó lakcím:*
Értesítési cím:*
Állampolgárság:*
Legmagasabb iskolai végzettség:*
Választott specializáció:*
Munkahely neve:*
Beosztás:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Adószám:
Bankszámlaszám:*
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó elérhetősége (e-mail, telefonszám):
Aláírásra jogosult képviselő:*
Honnan értesült a képzésről?:*
MLBKT tagság:*
A részvételi feltételeket elfogadom:*
Megjegyzés:
 

Részvételi feltételek

Jelentkezését a részvételi díj befizetésére szóló átutalásos számlánkkal igazoljuk vissza (kivéve kihelyezett vállalati képzések). A képzés előtti 3. hétig (21. napig) írásban történő lemondás esetén nem számítunk fel lemondási díjat. A képzés előtti 14. napig írásban történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át számítjuk fel technikai költségként. Ez utáni lemondás esetében a teljes részvételi díj esedékes. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés esetén a képzés megtartásától eltekintsünk. Ekkor a részvételi díjat nem számlázzuk ki, vagy visszafizetjük, de a résztvevő további anyagi igénnyel nem léphet fel. Az MLBKT SCM Tréning Központja a változtatás jogát fenntartja.

Jelentkezésével Ön hozzájárul, hogy a megadott elérhetőségekre a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) SCM Tréning Központja tájékoztató anyagokat küldjön képzési szolgáltatásairól. Jelentkezésével Ön elfogadja az MLBKT SCM Tréning Központjának Általános Szerződési Feltételeit.