Regisztráció

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy egy e-mail címhez csak egy név tartozhat,
azonos e-mail cím esetén a regisztráció érvénytelen!

A létszámkeret BETELT, nem tudjuk már fogadni a jelentkezéseket! Megértésedet köszönjük!

Név:*
E-mail cím:*
Választott témavezető 1.:
Választott témavezető 2.:
Intézmény:*
Szak:*
Tagozat:
Évfolyam:*
Telefonszám:*
Szerdai jegy:*
Csütörtöki jegy:*
Pénteki jegy:*
Bankett belépő (16 000 Ft+ÁFA/fő):* Igen
Nem

MLBKT Tag:*
Számlázási név (fizetős részvétel esetén):
Számlázási cím (fizetős részvétel esetén):
Megrendelés száma vagy egyéb számlára írandó:
Megjegyzés/kérés:
A részvételi feltételeket elfogadom:* Igen

 

 

*Részletes információk az Üzleti Szimulációs Játékról: http://kongresszus.logisztika.hu/uzleti-szimulacios-jatek

Részvételi feltételek

A hallgatói részvételi díjakat kizárólag az alap- vagy mesterképzésben résztvevő nappali tagozatos hallgatóknak biztosítjuk. Esti vagy levelező tagozatosok esetében a feltüntetett részvételi díj igénybe vétele korhatárhoz (26 év) és a diákigazolvány bemutatásához kötött. A diákigazolvány másolatát a jelentkezéskor e-mailben kérjük megküldeni az edit.horvath@logisztika.hu címre.

Az ingyenes részvételi lehetőség korlátozott létszámban vehető igénybe.A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, hiánytalanul kitöltött adatlap megküldésével tudjuk elfogadni. 

A rendezvényen való részvétel feltétele az előzetes regisztráció, valamint, ha több napra jelentkezik, akkor a részvételi díj rendezvény előtt történő befizetése. A részvételi díj nem tartalmazza a szállás költségét. A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel, ital) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, melynek megfizetése a megrendelő feladata. A részvételi díjról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatások mértékét.

A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni.

Számlaszám: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

Lemondási feltételek

A részvételt lemondani kizárólag írásban lehet: 2017. október 27-ig költségmentesen, november 6-ig pedig 30% adminisztrációs költség levonásával. 2017. november 6-a utáni lemondás esetén már nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díj befizetésétől. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, hiánytalanul kitöltött adatlap leadásával tudjuk elfogadni.

Egyebek

A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Az esemény sajtónyilvános. A rendezvényen fotó, videó és hangfelvétel készítése előzetes engedélyhez kötött, amely a logisztika@logisztika.hu címen kérhető! A helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés