Szabályozási kérdések a logisztikában

2017. március 29.
Budapest, Lurdy Konferencia-, és rendezvényközpont

Online regisztráció

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Jelentkezési határidő: 2017. március 27.

 

Név:*
Beosztás:*
Intézmény:*
E-mail cím:*
Részvételi díj:*
Számlázási cím:*
Adószám:*
Számla postázási cím (ha a fenti, számlázási címtől eltérő):*
Megyjegyzés:
A részvételi feltételeket elfogadom:*
Elérhetőségeim kiadhatóak a J&J Kft. és a Mazars Kft. előadó részére:*
 Jelentkezési határidő: 2017. március 27.

Részvételi feltételek

A részvételi díj az MLBKT tagjainak 9.000 Ft+áfa, nem tagoknak 16.000 Ft+áfa.
A részvételi díj természetbeni juttatásnak minősülő tételeit (étel, ital) adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli, melynek megfizetése a megrendelő feladata. A részvételi díjról kiállított számla minden esetben külön fogja tartalmazni a természetbeni juttatások mértékét.

Kedvezményes részvételre jogosultak a rendezvénnyel együtt jelentkező, újonnan belépő tagok is. A számlát a jelentkezések feldolgozása után küldjük.

Amennyiben a rendezvény elmarad, az MLBKT a részvételi díjat visszautalja. A részvételi díj tartalmazza a rendezvényen történő részvételt, a kávészüneti ellátást. A részvételi díjat a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság alábbi bankszámlájára kérjük átutalni. Számlaszám: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005.

Az idő rövidsége miatt a rendezvényen való részvételnek nem feltétele a részvételi díj előzetes befizetése.

A jelentkezési lap kitöltése és megküldése megrendelésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételt lemondani kizárólag írásban lehet az edit.horvath@logisztika.hu elektronikus címen 2017. március 23-ig 30% adminisztrációs költség levonásával, ezt követően lemondás esetén már nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díj befizetésétől. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, hiánytalanul kitöltött adatlap leadásával tudjuk elfogadni. A helyszínen felügyelet nélkül hagyott értéktárgyakért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Az esemény sajtónyilvános. A rendezvényen fotó, videó és hangfelvétel készítése előzetes engedélyhez kötött, amely a sandor.hegedus@logisztika.hu e-mail címen kérhető! A helyszínen készülő fotókat a szervező korlátozás nélkül felhasználhatja.